hannah Huidcoach Center Middenbeemster agenda

HUIDCOACH CENTER

Schoolstraat 5
1461 JC
Middenbeemster

Boek je afspraak snel & eenvoudig via onze online agenda.

Privacy Policy

Huidcoach Center, gevestigd aan Schoolstraat 5, 1461JC te Middenbeemster, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.


Contactgegevens:

https://www.huidcoachcenter.nl

Schoolstraat 5

1461JC

Middenbeemster

+31299621540


D. Beugel is de Functionaris Gegevensbescherming van Huidcoach Center. Zij is te bereiken via info@huidcoachcenter.nl


Persoonsgegevens die wij verwerken

Huidcoach Center verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.


Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam

- Adresgegevens

- Telefoonnummer

- E-mailadres

- IP-adres

- Bankrekeningnummer


Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@huidcoachcenter.nl, dan verwijderen wij deze informatie.


Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Huidcoachcenter verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Het afhandelen van jouw betaling

- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder

- Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

- Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

- Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken

- Om goederen en diensten bij je af te leveren

- Huidcoach Center verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.


Geautomatiseerde besluitvorming

Huidcoach Center neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Huidcoach Center) tussen zit. Huidcoach Center gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen:

- OpenCart, content management systeem voor het beheer van de website en afhandeling van online bestellingen

- Hostnet, webhosting voor het functioneren van de website

- OnlineAfspraken, online agenda systeem voor het inplannen van behandelingen

- MultiSafePay, betaalsysteem voor de afhandeling van online betalingen

- Google Analytics, website statistieken software voor de analyse van online bezoekersgedrag en het optimaliseren van de bezoekerservaring

- Mailchimp, e-mail software voor het versturen van nieuwsbrieven over acties en wijzigingen


Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Huidcoach Center bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën van) persoonsgegevens:


- Voor- en achternaam: onbeperkt tenzij de klant anders bepaald

- Adresgegevens: onbeperkt tenzij de klant anders bepaald

- Telefoonnummer: onbeperkt tenzij de klant anders bepaald

- E-mailadres: onbeperkt tenzij de klant anders bepaald

- IP-adres: onbeperkt tenzij de klant anders bepaald


De reden dat wij deze gegevens bewaren is omdat wij onze klanten het gemak willen bieden van het plaatsen van toekomstige bestellingen of inplannen van behandelingen zonder noodzaak van het wederom invullen van persoonsgegevens.


Delen van persoonsgegevens met derden

Huidcoach Center verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Huidcoach Center blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.


Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Huidcoach Center gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Huidcoach Center gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.


Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.


Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.


Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/


Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kun je zelf doen via de persoonlijke instellingen van jouw account. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door ons bedrijf en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou hebben in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.


Wil je gebruik maken van je recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heb je andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar info@huidcoachcenter.nl.


Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. Huidcoach Center zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op jouw verzoek reageren.


Huidcoach Center wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons


Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Huidcoach Center neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@huidcoachcenter.nl


Treatments intro 1
Treatments intro 2
hannah Meet Treat

hannah Meet & Treat ''let's try hannah!''

Afspraak maken  

Kennismakingsbehandeling met het hannah systeem. Je leert ons en de methode in vogelvlucht kennen. Hierbij zijn geen opties mogelijk, deze dien je desgewenst bij te boeken. Duurt circa 45 minuten voor 50 ,-
hannah Xperience 60

hannah Xperience 60 ''the hannah workout!''

Afspraak maken  

Na huidmeting bepalen we samen de beste behandeling voor jouw huid. Wil jij extra opties* zoals epileren, verven, harsen dan is dit inclusief. Tijd hiervoor gaat uiteraard wel van de behandeltijd af maar kost niets extra's. Circa 60 minuten voor 75 ,-

Bij de behandeling maken we weloverwogen keuzes uit de volgende disciplines; Bindweefselmassage, Rimpel Reductie Therapie, Ultra Geluid Therapie, Glycolics
hannah Xperience 90

hannah Xperience 90 ''the ultimate hannah boost!''

Afspraak maken  

Net als bij de voorgaande behandelingen bepalen we na huidmeting samen de beste behandeling voor jouw huid. Ook hierbij zijn opties* mogelijk. Circa 90 minuten voor 100 ,-

Bij de behandeling maken we weloverwogen keuzes uit de volgende disciplines; Bindweefselmassage, Rimpel Reductie Therapie, Ultra Geluid Therapie, Glycolics

Opties* voor de klant; Epileren, Verven wenkbrauwen en/of wimpers, Harsen (gelaat)
hannah Xperience Go

hannah Xperience & Go ''bootcamp your skin!''

Afspraak maken  

Kuurbehandeling ter huidverbetering. Volgt altijd op een Xperience 90 en dit traject bespreken we samen. Circa 45 minuten voor 50 ,-
Juliette Armand Apocalypsis Exfoliator

Juliette Armand Apocalypsis Exfoliator

Afspraak maken  

Intensieve huidverbeterende behandeling met een verbluffend resultaat. Gaat het gevecht aan met rimpels, pigmentproblemen, littekens & vlekjes. Je ervaart een medium deep peel om de huid te vernieuwen & een pythopeel (krachtige exfoliator) met een ideale werking op rimpels, pigmentproblemen, littekens en vlekjes. 2 behandelingen van 60/75 minuten voor 150 ,-
hannah Reinigingsbehandeling

Reinigingsbehandeling

Afspraak maken  

Heb je niet echt acne maar een enkel puistje, wat onzuiverheden en/of gerstekorrels en wil je dit zo nu en dan laten reinigen? Dan is deze behandeling geschikt voor jou. We behandelen de huid na meting met een enzymatic peeling en eventueel glycolics. De huid wordt professioneel diep gereinigd en zo mogelijk gestimuleerd om zelfherstellend aan het werk te gaan. We sluiten af met een onstpannen detoxmasker en vervolgens een crème/serum op maat. De behandelaar kan bij deze behandeling desgewenst gebruik maken van blauwlicht. (Voor acne verwijzen we je naar de acne huidtherapie). Duurt circa 45 minuten voor 60 ,-
ACNE HUIDTHERAPIE

ACNE HUIDTHERAPIE

Afspraak maken voor intake  
Afspraak maken voor reiniging  

Acne huidtherapie met o.a. blauwlicht behandeling. Hierover verstrekken we je graag persoonlijk informatie.
EPILEREN, VERVEN EN HARSEN

EPILEREN, VERVEN EN HARSEN

Afspraak maken  


Prachtige en verzorgde wimpers en wenkbrauwen.